Flow4Life Coaching & Counselling Werkwijze Over mezelf Tarieven Training & Workshops Agenda Contact Inspiratie

Kennismaken en Tarieven

Wil je weten of coaching voor jou de goede keus is dan kun je me bellen voor een kennismaking gesprek.

Ik vertel je dan over mijn werkwijze en we kijken of we tot een samenwerkingsverband kunnen komen. We bespreken welk doel je voor ogen hebt en we verkennen wat er mogelijk is. Belangrijk is dat we allebei een klik ervaren en dat je je vrij en veilig voelt om met mij aan de slag te gaan.

Werkgevers onderkennen meer en meer de waarde die persoonlijke coaching kan opleveren. Vooral als coaching een positieve invloed heeft op je gezondheid of persoonlijke effectiviteit in je werk. 

Als je geïnteresseerd bent in de tarieven voor persoonlijke  coaching en counselling en Business coaching, neem dan gerust contact met me om wensen en geldende tarieven te bespreken. Kom je via je werkgever dan hanteer ik andere tarieven dan voor particulieren.

Ik ben lid van de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC).

KvK nummer: 51608065 BTW nummer: NL120284984B01
AGB-zorgverlenerscode: 90-042975; AGB-praktijkcode 90-51741

Enkele zorgverzekeraars vergoeden, afhankelijk van jouw zorgpolis een deel van de kosten. Informeer bij je zorgverzekering naar de mogelijkheden en voorwaarden voor vergoeding. En onder de noemer coaching, in het kader van opleiding of studie kunnen de kosten van sessies als aftrekpost bij de inkomstenbelasting worden opgevoerd

Kijk hier voor de lijst van Vergoeding verzekeraars 2015.

N.B.: Als de kosten voor jou een onoverkomelijk probleem zijn, wil ik je vragen toch contact met me op te nemen zodat we in overleg een oplossing kunnen vinden.

Namaste Webdesign